Booking Experts

Ricerche correlate: Recensioni su Booking Experts | Offerte di lavoro di Booking Experts | Stipendi di Booking Experts | Benefit di Booking Experts
      Colloqui di Booking ExpertsColloqui per HR-medewerker presso Booking ExpertsColloquio di Booking Experts

Colloquio per HR-medewerker

13 mar 2025
      Enschede

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Booking Experts (Enschede) nel mese di gen 2025

Na het indienen van mijn sollicitatie werd ik gebeld en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vond plaats op locatie en werd geleid door de HR & Recruitment Specialist. Twee weken later werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek op locatie. Bij dit gesprek waren de COO en de CCO aanwezig. De COO kwam door haar kleding en uiterlijk vrij onprofessioneel over. Het gesprek was oké, Binnen een week zou ik meer horen, echter heb ik nooit wat weer gehoord. Geen telefoontje, geen mail, niks.

Er werden typische sollicitatievragen gesteld, zoals: "Wat zijn je kwaliteiten en zwakke punten?", "Wat is je salarisindicatie?", etc.

AnyVan