Bounteous x Accolite

Ricerche correlate: Recensioni su Bounteous x Accolite | Offerte di lavoro di Bounteous x Accolite | Stipendi di Bounteous x Accolite | Benefit di Bounteous x Accolite
      Colloqui di Bounteous x AccoliteColloqui per Java Backend Developer/Engineer presso Bounteous x AccoliteColloquio di Bounteous x Accolite

IBM
      Dell Technologies
      BTC Business Technology Consulting

Colloquio per Java Backend Developer/Engineer

7 mar 2025

Altre recensioni di colloqui per Java Backend Developer/Engineer presso Bounteous x Accolite

Colloquio per Java Backend Developer

10 lug 2025
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Bounteous x Accolite nel mese di mar 2025

I was contacted by human resources which asked me about my career details and then set up a virtual interview the following day, It was the screening for a company named Sunlife.

Tell me about HashMap in Java.

What have you done in multi-threading?

How many threads are allowed in a thread pool?

What is the difference between Abstraction and Encapsulation?

Ho sostenuto un colloquio presso Bounteous x Accolite (Bengaluru)

2 rounds. Round 1 - Interviewer was nice and interactive. Overall a good session. Round 2 - Interviewer was late by 20 minutes. Asked to solve 2 questions. Call ended shortly after.

Java, Springboot, Microservices in Round 1 2 coding questions in Round 2

Colloquio per Java Backend Developer/Engineer

11 ott 2024
      Bangalore Rural

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Bounteous x Accolite (Bangalore Rural) nel mese di set 2024

In first round there were coding questions easy ( staircase problem) solved using DP. In second round interviewer was friendly asked many question including 3 coding questions. In third round taken by manager i guess she wasn't satisfied by any answer even if you have explained everything ... tone was not good .....i knew within 10 min that i am not select. After never heard from this company.

Q. Stair case problem Q. Sorted rotated array find maximum number. Q. Find max length of string from array of string using lambda. Q. Create list of common skills employee using key as skill using lambda