British Airways

Parte di International Airlines Group

Ricerche correlate: Recensioni su British Airways | Offerte di lavoro di British Airways | Stipendi di British Airways | Benefit di British Airways
      Colloqui di British AirwaysColloqui per Customer Service presso British AirwaysColloquio di British Airways

Colloquio per Customer Service

21 mar 2023

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso British Airways nel mese di apr 2022

3rd party recruitment process Easy questions Most of the interview was based on role play. So you dealt with a client looking to make a change to his trip. A few general questions about customer service and asked for some examples of experience in dealing with difficult situations

Show an example of good customer service

Altre recensioni di colloqui per Customer Service presso British Airways

Colloquio per Customer Service

5 ago 2017
      Londra, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso British Airways (Londra, Inghilterra) nel mese di giu 2017

Straightforward if you did your homework. Need to know a fair bit about the airline and not just waffle with answers such as it being our national carrier. Need to give example of how you had coped in a stressful situation

Why do us want to work for us

Colloquio per Customer Services

21 lug 2015
      Londra, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso British Airways (Londra, Inghilterra) nel mese di mar 2015

1. On line application - Very basic - Just Fill Form - Attach CV 2. Telephone Interview - Why do you want to be a customer service - Why do you want to work to British Airways-Exemplos of difficult Customer service experience you had to hold. 3. Assessment Day - Basically they introduce the company (salary,schedule,etc) Group interaction, multiple questions

Where do you see yourself in 5 years? How would you deal with a angry person at the airport which did not want to go through the security process?