C.H. Robinson

Ricerche correlate: Recensioni su C.H. Robinson | Offerte di lavoro di C.H. Robinson | Stipendi di C.H. Robinson | Benefit di C.H. Robinson
      Colloqui di C.H. RobinsonColloqui per Software Developer presso C.H. RobinsonColloquio di C.H. Robinson

Colloquio per Software Developer

21 mar 2025
      Bruxelles

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso C.H. Robinson (Bruxelles) nel mese di apr 2023

They call you for a first little interview, then its a visio where they ask questions and ask you to write a resume in their format. Then you have to "wait" for them to call you when they find something fitting your skills. They mostly fill their portfolio of candidate without any clear view of what to expect from them, if they are not interested, they will just ghost you.

Present your self and your carreer

Altre recensioni di colloqui per Software Developer presso C.H. Robinson

26 nov 2024
      Greater Noida

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso C.H. Robinson (Greater Noida) nel mese di nov 2024

Online assignment Shortlisting Interview Tell us a cool & innovative startup idea. Why does it excite you? Tell us a cool & innovative startup idea. Why does it excite you?

Tell us a cool & innovative startup idea. Why does it excite you?

12 dic 2024
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso C.H. Robinson nel mese di set 2024

Extremely NOT recommended. I went through two different processes with them, and they never gave me feedback on either (spanish teams). They wasted my time by asking me to attend different rounds and then not providing any response. Extremely unprofessional. Don't waste your time.

1. Call with HR 2. Screening with someone from the tech team (questions 'bout sql, Java, etc) from tmc 3.Screening with the client, question from the software architect (deeply tech) 4. Ghosting the candidate, never had a feedback.

5 gen 2024
      Varsavia, Masovia

Ho sostenuto un colloquio presso C.H. Robinson (Varsavia, Masovia)

2 steps. The first one is easy one. Second one is technical skill. The recruiter was very kind. The technical interview was average. No live coding. But code writing with explanation.

Tell me about yourself. What is your salary expectation