CARS24.com

Ricerche correlate: Recensioni su CARS24.com | Offerte di lavoro di CARS24.com | Stipendi di CARS24.com | Benefit di CARS24.com
      Colloqui di CARS24.comColloqui per Retail Manager presso CARS24.comColloquio di CARS24.com

IBM

Lucknow

Altre recensioni di colloqui per Retail Manager presso CARS24.com

Colloquio per Retail Manager

24 mag 2019

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 4 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso CARS24.com (Lucknow) nel mese di ago 2021

Telephonic round by HR Telephonic round by Business Head Again Telephonic Round by a senior Interview over web cam by city head Then got selected after completing 4 to 5 round of interview i have learned so many things during this interview.
      Risposta di CARS24.com
      Thank you for your feedback! We are glad that you had a good hiring experience. We wish you all the best for your future endeavours with CARS24! Smooth Sailing, Rider.

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso CARS24.com nel mese di gen 2019

Interview was good but misleading. They mentioned wrong working hours. Didn't mention anything regarding uniform and zero tolerance on late coming even after asking. They mostly ask about my previous job and gave situational question on team handling.

How well can you manage a team?
      Risposta di CARS24.com
      Thank you for your review! We appreciate you taking the time to share your experience with Cars24. We strive to create an open culture at Cars24 and value feedback so that we can improve and and deliver a better experience. We will surely look into the matter brought to our notice by you. Please feel free to reach us anytime at glassdoor.feedback@cars24.com