CONTENTSERV

Ricerche correlate: Recensioni su CONTENTSERV | Offerte di lavoro di CONTENTSERV | Stipendi di CONTENTSERV | Benefit di CONTENTSERV
      Colloqui di CONTENTSERVColloqui per Software Developer presso CONTENTSERVColloquio di CONTENTSERV

Colloquio per Software Developer

13 giu 2018
      Nāgpur, Maharashtra

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso CONTENTSERV (Nāgpur, Maharashtra) nel mese di mag 2018

First round is coding as they give certain scenario and you have to write code for the same then puzzle and then few technical terms.Then a member from technical will come for the negotiation and they will negotiate the salary.

Write a program to iterate a loop using all the array?

Altre recensioni di colloqui per Software Developer presso CONTENTSERV

Colloquio per Software Developer

20 ago 2018
      Pune City

Ho sostenuto un colloquio presso CONTENTSERV (Pune City) nel mese di ago 2018

1 hr wating out side office, technical paper with question on recursion and matrix movement, finding char occarance, some descriptive question on technology used etc. no propeper management, people who have ref. they get paper to modifie ans also paper and modified. recjected people should know they are rejected personally pls dont shout and anounce their names and tell them ha ha ha you rejected... it herts.

Colloquio per Software Engineer

11 lug 2018
      Pune City

Ho sostenuto un colloquio presso CONTENTSERV (Pune City) nel mese di giu 2018

1.pen-paper test (coding any language) 2. group discussion 3.technical interviews (1-3) 4. HR round The pen paper test is quite easy , questions are generally based on matrix (rotate , invert etc), just require practice from a good site .

Digital Natives