Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Calco (Amsterdam) nel mese di ott 2021
Twee fasen:
1: Online assessment, 3 oefeningen: Cijferreeksen, figuurreeksen en redactionele sommen.
2: Assessmentdag met rollenspel en persoonlijkheidstest, hierna volgt een een 1 op 1 interview waarna de inwerkingsprocedure plaatsvindt.
Esperienza positiva
Colloquio difficile
Candidatura
Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Calco (Amsterdam) nel mese di feb 2025
Colloquio
Ik heb via een online sollicitatieformulier gesolliciteerd. Een paar dagen later werd ik gebeld voor een kort telefonisch orientatiegesprek. Ik werd uitgenodigd voor een selectiedag, waar ik een presentatie kreeg over het bedrijf, gevolgd door een sollicitatiegesprek.
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Wat is je motivatie om een IT-traineeship te gaan doen?
Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Calco (Amsterdam) nel mese di feb 2025
Colloquio
Gehele procedure verliep normaal, beleefd personeel. Testen erg hoog gescored. Echter tijdens het laatste (fysieke) gesprek was er een groot gebrek aan professionalisme en skill. Recruitment team stelde amper vragen en liet stiltes vallen.
Ho sostenuto un colloquio presso Calco (Amsterdam)
Colloquio
Na een eerste gesprek en een pittige toets om je inzicht te toetsen was de sollicitatie daar. Een prettige rondleiding waarin vragen gesteld konden worden al met al een goede ervaring.