Canada Post

Ricerche correlate: Recensioni su Canada Post | Offerte di lavoro di Canada Post | Stipendi di Canada Post | Benefit di Canada Post
      Colloqui di Canada PostColloqui per On Call Letter Carrier presso Canada PostColloquio di Canada Post

UNDP
      United Nations
      Centers for Disease Control and Prevention
      US Forest Service

20 feb 2025

Altre recensioni di colloqui per On Call Letter Carrier presso Canada Post

22 apr 2024
      Vancouver, BC

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Canada Post nel mese di gen 2025

I applied online and interviewed at Canada Post. There are three parts general questions for ice breaking and behavior questions. Why do you want to work for Canada Post as a letter carrier? How do you handle difficult customers? Do you have previous experience in mail delivery or a similar role? If a new person is facing difficulties, what would you do?

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Canada Post (Vancouver, BC) nel mese di gen 2024

I applied the on-call letter carrier position online. I then received an online interview. During the interview, I was asked different situational questions and was why do I think I fit this position.

Please describe and share from your previous work experience, a time when you need to deal with a stressful situation and how did yo handle it?

27 dic 2023
      Mississauga, ON

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Canada Post (Mississauga, ON) nel mese di dic 2023

Straight forward interview, conducted by a third party. Confirmation of identity with valid government ID. Started with some ice breakker questions, inquiring about past work history, then a comprehension test involving reading and answering 2 questions, followed by some situational questions.

what three things do you look for in a potential employer?