Canva

Ricerche correlate: Recensioni su Canva | Offerte di lavoro di Canva | Stipendi di Canva | Benefit di Canva
      Colloqui di CanvaColloqui per Senior Machine Learning Engineer presso CanvaColloquio di Canva

27 ott 2025

Ho sostenuto un colloquio presso Canva

AI assisted interview for first round and create a model without AI second round, system design and then culture fit as subsequent rounds. First round preferable is code helper like GitHub copilot or Claude code

Fairness ranking of search results

Altre recensioni di colloqui per Senior Machine Learning Engineer presso Canva

1 giu 2026

Ho sostenuto un colloquio presso Canva

3 interviews. 1. Hr call to initial screen 2. "Vibe coding" interview that uses AI tool 3. Interview loop for 3 hours Including behaviour, ML design and coding round without AI.

Solve bias in ML algorithms

6 apr 2026

Ho sostenuto un colloquio presso Canva

HR screen where they asked about experience particularly if you have worked with TB or PB data processing pipelines. Then an AI programming interview where you need to remove gender bias from some recommendations. After this it's 4 more 1 hour interviews. ML System Design, ML System review, Pair programming without AI and a behavioural interview. I also met an Engineering Manager to discuss the role which he described as primarily a software engineering role and that they don't do any model training. Each interview only had one interview which in one instance the interviewer had pretty poor communication skills that caused confusion and wasted quite a bit of time. It also means that the interview outcome was subject to bias as there were no other interviewers to align with. Most disappointing though, there was no meaningful feedback provided that I could take away from the experience and build on.

AnyVan