Canva

Ricerche correlate: Recensioni su Canva | Offerte di lavoro di Canva | Stipendi di Canva | Benefit di Canva
      Colloqui di CanvaColloqui per Staff Software Engineer presso CanvaColloquio di Canva

Colloquio per Staff Software Engineer

28 giu 2023

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Canva

Multiple stages, difficult. 1. Recruiter screen (some technical questions) 2. Interview with hiring manager 3, 4, 5. System Design, coding fluency (language of preference / relevant to role), Algorithms & Data Structures

Q: Code JSON.stringify from scratch

Altre recensioni di colloqui per Staff Software Engineer presso Canva

Colloquio per Staff Software Engineer

6 giu 2023

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Canva

I applied directly via the Canva website in April 2023. I immediately received an automated reply that assured me they review and respond to every application. More than 2 months later, I have heard absolutely nothing more from them. Issues: - The automated email is from a no-reply address and offers no way to get in touch or check the status. - The email says it may take "a few weeks" to get back to you. That's a pretty poor response time anyway, but it also means that you don't know how long to wait before deciding that they're not actually getting back to you. After 1 month, I assumed I wasn't going to hear from them, but it was also too late to bother following up. - Committing to responding to every applicant and then failing to do so just makes it worse. You started the process with promises you can't keep.

None. Never got a response.

AnyVan