Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Capgemini (Poona) nel mese di mag 2024
There were two rounds of process L1 and L2 then HR round for discussion and you might have to go through one simple online assessment as well. Just don't assume Hr will respond you even if you call them 100 times
1. Project explanation 2. Questions on ML algorithms 3. AWS 4. SQL queries
Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Capgemini (Hyderabad) nel mese di mar 2025
The interview process for an MLOps role typically consists of multiple stages, evaluating a candidate’s knowledge in machine learning, DevOps, software engineering, and cloud infrastructure. Below is a detailed breakdown:
Suppose your ML model degrades in production. What steps will you take?
Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Capgemini nel mese di mar 2022
Proceso de la entrevista: Primera fase de toma de contacto. Preguntas personales para poner en contexto al entrevistador. Sin preguntas técnicas.
Duración de la entrevista: 20 minutos.
No ha más fases, ni siquiera me han informado de que no sigo en el proceso.