Capgemini Engineering

Ricerche correlate: Recensioni su Capgemini Engineering | Offerte di lavoro di Capgemini Engineering | Stipendi di Capgemini Engineering | Benefit di Capgemini Engineering
      Colloqui di Capgemini EngineeringColloqui per Senior Engineer - Testing presso Capgemini EngineeringColloquio di Capgemini Engineering

BTC Business Technology Consulting

5 ago 2016
      Bengaluru

Altre recensioni di colloqui per Senior Engineer - Testing presso Capgemini Engineering

Colloquio per Senior Test Engineer

7 gen 2026

Ho sostenuto un colloquio presso Capgemini Engineering

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. Ho sostenuto un colloquio presso Capgemini Engineering (Bengaluru) nel mese di set 2012

2 Telephonic B2B followed by HR 1st round was fully Technical. 2nd round was Managerial.Quite lengthen one. HR was just salary negotiation. Technical round was quite easy if you have domain knowledge. Managerial round is bit tricky & testing process i.e how you tested what you tested etc..

Basic l2l3 Protocol questions
      Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore.

Good knowledge person has taken interview mostly technical side questions I have faced easy to answer concentrate on basics things as well testing knowledge testing experience related to domain is mandatory

AI technology and Automation framework

27 feb 2021
      Gurgaon, Haryana

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Capgemini Engineering (Gurgaon, Haryana) nel mese di feb 2021

Hiring process was good and in a smooth way. Java, automation , selenium , testng,Maven, Jenkins, cucumber framework , hybrid framework, pom . Interview was for 1 hour and both technicals Package offered was 9.5 lpa for 3.5 years experience.

java oops concepts

selenium frmae

selenium screenshot

extent report

collection

7 mag 2019
      Gurgaon, Haryana

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 6 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Capgemini Engineering (Gurgaon, Haryana) nel mese di apr 2019

I have interviewed at Gurgaon office (formally know as Aricent). 2 Technical round total duration 5 hours and 1 HR round duration 1 month and 15 days. In Technical round they asked about the current project. Python scripting knowledge was tested:- - types(Tuples, list,sting, interger) -oop concept (object, class, inheritance, polymorphism) -MRO (Method resolution order) -How to do selenium automation testing in Python. -A few puzzles.

Python scripting knowledge was tested

Exception ?