CarShop

Ricerche correlate: Recensioni su CarShop | Offerte di lavoro di CarShop | Stipendi di CarShop | Benefit di CarShop
      Colloqui di CarShopColloqui per Automotive General Sales Manager presso CarShopColloquio di CarShop

Colloquio per Automotive General Sales Manager

25 ago 2020
      Princeton, NJ

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso CarShop (Princeton, NJ) nel mese di ago 2020

Fill out application on line, schedule an interview date and time, interview with General Managers and corporate management. Answer questions about yourself, work history and why you applied for the position.

Would you be willing to work at other locations if needed or required?
      2 risposte

Would you be willing to take on roles other than what you applied for to better prepare for your future GSM and or GM role?
      2 risposte
      Risposta di CarShop
      Thank you for coming out to our Career Fair. We strive to make the interview process an easy and fun one, no matter the location. We bring our A-game to every endeavor! Thank you for taking the time to recount your positive experience. Keep CarSense in mind in the future!