Choptank Transport

Ricerche correlate: Recensioni su Choptank Transport | Offerte di lavoro di Choptank Transport | Stipendi di Choptank Transport | Benefit di Choptank Transport
      Colloqui di Choptank TransportColloqui per Sales Representative presso Choptank TransportColloquio di Choptank Transport

17 feb 2016
      Preston, MD
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Choptank Transport (Preston, MD) nel mese di gen 2015

I was called for a phone interview and then went in for a first interview. I was called back for a second interview which involved sitting with a current rep and then a panel interview

I can't remember a particular question but I felt like they essentially wanted to see how I sold myself as a potential employee.

Altre recensioni di colloqui per Sales Representative presso Choptank Transport

12 mag 2021

Ho sostenuto un colloquio presso Choptank Transport

This was a fairly standard explanation of job description, company culture and benefits. The deal breaker for me was that virtual work wasn't offered and their pandemic response was questionable.

Standard questions such as what do you do at your current position.

18 apr 2016
      Preston, MD

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Choptank Transport (Preston, MD)

Group Interview...Seemed like a bunch of inexperienced 20 early 30 year olds acting like they knew everything. Could tell some where not in the right position and in a bad mood. Seems like a company caught up in numbers to much. I would take a guess that there would be a lot of micro managing going on at this company. Sounds and looks like they want to train robots.

what if's and mock calls