Cisco

Ricerche correlate: Recensioni su Cisco | Offerte di lavoro di Cisco | Stipendi di Cisco | Benefit di Cisco
      Colloqui di CiscoColloqui per Technical Project Manager presso CiscoColloquio di Cisco

6 mar 2022

Altre recensioni di colloqui per Technical Project Manager presso Cisco

28 lug 2025

Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Cisco nel mese di gen 2022

Applied on Linkedin Easy Apply Received a phone call from a recruiter without an appointment asking about salary expectation etc. Received an email with an online interview Online interview with 2 team members. I think they were a team lead and a supervisor. Another online interview with a department manager and another department manager Then I got ghosted.

First interview just general questions. Second online interview had basic technical assessment. XML coding, problem solving etc.

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Cisco

First call was with HR, basic question about your background to see if you match their JD baseline. Second interview is with direct report Third call was being cancelled, as they remove this position, but in fact, they change the job function from full time to contractor, and reached out to me again to see if I would be interested???

How do you manage project?What tools you used?

17 mar 2020
      Raleigh, NC

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Cisco (Raleigh, NC) nel mese di feb 2020

Cisco managers love to interview candidates who have worked there before. If you have knowledge of Cisco culture, you are almost guaranteed an interview. Make sure you leave on good terms though. Their HR system keeps track of your positions and former managers feedback.

Give us relevant examples of your work experience to this role.