CitiStaffing

Ricerche correlate: Recensioni su CitiStaffing | Offerte di lavoro di CitiStaffing | Stipendi di CitiStaffing | Benefit di CitiStaffing
      Colloqui di CitiStaffingColloqui per Administrative Assistant presso CitiStaffingColloquio di CitiStaffing

3 feb 2021

Altre recensioni di colloqui per Administrative Assistant presso CitiStaffing

24 apr 2024

La procedura ha richiesto 5 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso CitiStaffing

recruiter lead me on for a month and a half over a position. Felt so mad. It was over the phone, and then I went to the site for an in person interview on the site. A month and a half later, I got the rejection letter.

what are your best skillset

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso CitiStaffing nel mese di gen 2024

I met with two people who said they were really interested and had a role in mind I would fit. I sent them my personal information and they ghosted me. I then read online that they have a habit of ghosting people. Wasted my time thinking they had serious job opportunities available.

- Where did I go to school? - What were my salary expectations - Am I interviewing anywhere else (I read reviews afterwards that said if they find out you're interviewing elsewhere they ghost you)

3 mar 2020
      New York, NY

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso CitiStaffing (New York, NY) nel mese di mar 2020

Associate Calls. Says there are two roles for which they would like to interview me. I met with recruiter at their office. Terrible interview. Person got ZERO sense of who I am let alone my skills. TERRIBLE.

How old are you?