Coforge

Ricerche correlate: Recensioni su Coforge | Offerte di lavoro di Coforge | Stipendi di Coforge | Benefit di Coforge
      Colloqui di CoforgeColloqui per Associate presso CoforgeColloquio di Coforge

14 apr 2021
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Coforge (Nuova Delhi) nel mese di gen 2021

online test consist of mcq based on aptitude and 2 coding question technical interview was simple they asked basic computer science concepts final selection they offered 3.65 lpa and during trainning 20k

rejected in online test only

Altre recensioni di colloqui per Associate presso Coforge

1 ott 2024
      Bangalore Rural

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 5 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Coforge (Bangalore Rural) nel mese di set 2024

It is simple and clean. And the thing is they are asking to work for 6 days a week. And for the client location all policy is not applicable for me.

Will you comfortable to work 6 days a week

9 feb 2019
      Noida

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 8 mesi. Ho sostenuto un colloquio presso Coforge (Noida) nel mese di lug 2018

Interview process was good but the WORST experience i have ever had. As i was there for an interview for Control-M profile on Saturday, 13th July, 2018 in Noida Sector -63 branch. First i went through technical round for Control-M tool then i had a manager. Later i had a discussion with HR Head Preetam Singh he told me i had to clear a online test which i would get on my mail. I cleared the test then he said they'll raise a offer letter soon. Since then no offer letter infact later they told criteria has been changed and they want a person having Control-M tool knowledge along with SQL and informatica support. I told i have done work on all of them but he didnot consider this and said you are not selected. I was about to resign in my company but luckily i did not else i could have lost my job just because of NIIT Technologies.

How many years of experience do you have on Control-M tool

BTC Business Technology Consulting