Collins Aerospace

Parte di RTX

Ricerche correlate: Recensioni su Collins Aerospace | Offerte di lavoro di Collins Aerospace | Stipendi di Collins Aerospace | Benefit di Collins Aerospace
      Colloqui di Collins AerospaceColloqui per Lead Engineer presso Collins AerospaceColloquio di Collins Aerospace

19 mag 2025
      Hyderabad

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Collins Aerospace (Hyderabad)

Phone call with HR, basic introduction and suitability to the role. 2 Rounds with technical team, 1st round with senior level than role applied for, 2nd round with hiring manager, once cleared Offer released

Where do you see yourself in 5 years?

Altre recensioni di colloqui per Lead Engineer presso Collins Aerospace

12 apr 2025
      Bengaluru

Ho sostenuto un colloquio presso Collins Aerospace (Bengaluru)

ok, 3 rounds, almost all technical, even senior manger were interested in technical aspects. medium difficulty. previous project, basic programming questions, ur subjects in engineering . basic aerodynamics, oops in c++, how they are different from other programming paradigm, questions about PIP.

what will be your concerns if for some reason a sub-contractor is not able to perform recently?

23 dic 2024
      Hyderabad

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Collins Aerospace (Hyderabad)

It was nice and given flexible time to answer. Three rounds 1 tech 1 HR Over all it was nice interview process and panel members are very understandable persons While giving answers, however they have asked precious questions

About c programming and previous years experience