Confinale

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Confinale | Offerte di lavoro di Confinale | Stipendi di Confinale | Benefit di Confinale
      Colloqui di ConfinaleColloqui per Software Engineer presso ConfinaleColloquio di Confinale

Colloquio per Software Engineer

7 set 2023
      Zürich, Zürich

Altre recensioni di colloqui per Software Engineer presso Confinale

Colloquio per Software Developer

4 feb 2026

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Confinale (Zürich, Zürich)

First Interview was with two employees instead of talent acquisition or HR. This is good and should be considered by other companies that offer tech related positions. The first interview already included a small technical challenge, which was a 15 minute coding exercise. Overall the atmosphere was good and the interviewers were all very nice and open to answer any of my questions.

What my interests are, what I am particularly skilled at. They asked me some questions about my studies as well.

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Confinale nel mese di giu 2023

Erstes Gespräch ist ein Kennenlerngespräch Beim zweiten Gespräch macht man während dem Interview eine Zufällige Codinggame Aufgabe und für das dritte Gespräch eine Todo App programmieren (entweder frontend oder backend API Schnittstellen)

Hast du Programmiererfahrung und wenn ja in welchen Sprachen