Continental

Ricerche correlate: Recensioni su Continental | Offerte di lavoro di Continental | Stipendi di Continental | Benefit di Continental
      Colloqui di ContinentalColloqui per Quality Manager presso ContinentalColloquio di Continental

1 gen 2021

Ho presentato la mia candidatura di persona. Ho sostenuto un colloquio presso Continental

Ich wurde sehr freundlich empfangen und es wurde ein sehr unkompliziertes Gespräch auf Augenhöhe. Keine trickreichen Fragen und nette Athmosphäre. kommt wahrscheinlich aber auf den Interviewer an. Wir sind nur im Eingangsbereich auf einer Couch gesessen und haben dort ein wenig geredet. Außerdem war es nur ein Interviewer

Was habe ich bisher schon für Erfahrungen sammeln können

Altre recensioni di colloqui per Quality Manager presso Continental

26 dic 2022
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Continental nel mese di ott 2022

They were well organized. They were in control of the subject. they prioritized my availability time to make an interview appointment. They gave information about the progress of the process.

How do you manage this situation if the request from the client goes beyond the standard

9 ott 2013
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Continental (Bengaluru) nel mese di giu 2009

General points: Not advisable to non-Bangalore south residents, as the offices are in Bommasandra & Bommanahalli. High commuting time. Extended working hours (9 Hrs)... Work content & exposure are better. But, one would spend his maximum productive time in marathon meetings... Absolutely No data protection. Biased appraisals, based on Managers Gut Feelings... No actual measurement of performance. Manufacturing Plant (Bommasandra): Interviews will be conducted before headcount approvals. Hence, interview results / offers are often delayed. Filling of positions are often delayed due to irresponsible behaviors of app rovers (No urgency & importance felt). Primitive methods. SW division (Bommanahalli): incompetent interviewers (don't know basics of Quality)... Job description will be often misleading. Position bearers will face heavy politics, unnecessary & uncalled pressure... Highly disorganized management. Day-in-Day-Out job threats by senior management. All objectives are Business Unit Centric

None... as Interviewers are incompetent in Quality, provided the candidate has Basic Quality knowledge...

BMW Group
      Toyota Motor Corporation