Convergent Science

Ricerche correlate: Recensioni su Convergent Science | Offerte di lavoro di Convergent Science | Stipendi di Convergent Science | Benefit di Convergent Science
      Colloqui di Convergent ScienceColloqui per CFD Support Engineer presso Convergent ScienceColloquio di Convergent Science

AnyVan

23 mar 2015

Altre recensioni di colloqui per CFD Support Engineer presso Convergent Science

8 feb 2020
      New York, NY

Applied Online. Was contacted two weeks later for a Phone Interview.After the screening was invited for a on-site interview. Three to four rounds of interviews after a 30 min research presentation.

Write the compressible Navier Stokes equation in indices notation.

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Convergent Science (New York, NY) nel mese di feb 2020

Applied through email from CFDonline. Received a phone interview(~1hr15min) several weeks later. After that, they called me for an on-site interview, the process was almost 6 hrs long. Very technical interviews. You should be able to justify everything on your resume. Know in-depth about turbulence, fluid mechanics and fundamentals of CFD. Combustion is optional. You also need to give a presentation during on-site interview.

What is numerical viscosity? what are its sources.

What is CFL condition?

2D flow through a pipe with slip wall condition? Will the flow ever Converge?

Logic question about probability. like if you have 2 black and 2 white balls, what's probability of getting two balls of same colour.

How to estimate value of pi using Monte Carlo?

What is your weakness? what do you do for fun?

Parameters affecting number of blades in windmill.

Basic thermodynamics question. Isoentropic compression.

Questions about relevant timescale for a conjugated heat transfer-convection problem.

24 set 2015
      Madison, WI

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Convergent Science (Madison, WI) nel mese di ago 2015

Had a phone interview one week after submitting resume. Had an on-site interview two weeks after. Interviewed with four employers including two owners and the hiring manager. The company has a lack back working environment, smart and friendly employees. The company just moved in to a new office building and is growing steadily.

The difference between two and three blades configuration of wind turbines.