Coolblue

Ricerche correlate: Recensioni su Coolblue | Offerte di lavoro di Coolblue | Stipendi di Coolblue | Benefit di Coolblue
      Colloqui di CoolblueColloqui per Bezorger Chauffeur presso CoolblueColloquio di Coolblue

16 dic 2025
      Vondelingenplaat Rotterdam

Ho sostenuto un colloquio presso Coolblue (Vondelingenplaat Rotterdam)

eerst moet je een wasmachine tillen van 120 kilo, daarna een parkour afleggen. en tot slot moest je 4 trappen met die wasmachine. is best zwaar en valt toch wel tegen. eerst denk je dat je best makkelijk zo wasmachine optilt maar uit eindelijk blijkt het toch wel heel zwaar te zijn. een tip voor hun is om in de vacature al te beschrijven hoeveel kilo het is en dat je dat wel moet kunnen tillen.

kan je een wasmachine tillen van 120 kilo

Altre recensioni di colloqui per Bezorger Chauffeur presso Coolblue

8 gen 2025
      Gand

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Coolblue (Gand) nel mese di gen 2025

Procedure duurt ongeveer 2 uur. 1) Je start met uitleg krijgen over hoe je deftig en met de juiste techniek een droogkast of wasmachine moet opheffen. 2) samen met andere sollicitant de machine opheffen zoals voorgedaan. Eerst eentje van 30kg dan 60kg en dan 100kg 3) je gaat een parcours af samen met een collega en de zwaarste machine 4) je gaat 1 verdiep op en af samen met de collega met de zwaarste machine. 5) een rolspel (klantenservice testen) en kennismaking gesprek

Wat zijn je motivaties om bij Coolblue te werken?

Kan je op zaterdag werken

15 gen 2024
      Drongen, East Flanders

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Coolblue (Drongen, East Flanders) nel mese di gen 2024

Fysieke test wasmachines vervoeren door een parcour en op de trap. Belangrijkst hier is altijd met de benen heffen en niet met de rug of de test is meteen gedaan. rollenspel voor klantgerichtheid,

Bij levering past de machine niet op de trap, wat doe je? De klant moet ook vandaag voetbaltruitjes kunnen wassen.