Curriculum Associates

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su Curriculum Associates | Offerte di lavoro di Curriculum Associates | Stipendi di Curriculum Associates | Benefit di Curriculum Associates
      Colloqui di Curriculum AssociatesColloqui per Senior Quality Engineer presso Curriculum AssociatesColloquio di Curriculum Associates

Colloquio per Senior Quality Engineer

9 ott 2020

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Curriculum Associates nel mese di ott 2019

Revieved call from staffing agency. Technical rounds and you will be called only if you pass hackerrank test which is not too tough. There are 4 rounds of interviews including hackerrank test and 3 video conference interview.

First hackerrank test- 1-Simple sql join questions 2- Java coding program - count duplicates in an array. 3- simple QA questions 4- simple multiple choice questions

Second video round with QA lead 1- sql joins and Java coding reverse string on Google docs 2- what do you prefer manual or automation? 3- questions around previous job

Third and fourth video round with QA manager and director on the same day 1- what is Dom 2- what does Java script do in the website? 3- what is browser cache? 4- scrum question ( meetings excepts scrum in Agile) 5- Why CA? 6- what do you prefer manual or automation? 7 do you know API testing? 8- what will you test in web application? 9- good n worst thing coworkers say about you? 10- defect Management
      Risposta di Curriculum Associates
      We’re glad to hear about your positive experience interviewing with CA! While the interview experience of each candidate varies, we appreciate your thoughtfulness in reviewing your experience. Thanks for taking the time to write a review! - Shrina