CycleBar

Ricerche correlate: Recensioni su CycleBar | Offerte di lavoro di CycleBar | Stipendi di CycleBar | Benefit di CycleBar
      Colloqui di CycleBarColloqui per General Manager presso CycleBarColloquio di CycleBar

16 nov 2022
      Virginia Beach, VA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 4 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso CycleBar (Virginia Beach, VA) nel mese di ago 2022

Big focus on service and sales Nice commission if you and the studio meet sales/revenue goals Interviewed with studio owner twice(phone and in person) and corporate sales support Got to meet other members of leadership team

Tell me about a time you handled conflict in workplace

Altre recensioni di colloqui per General Manager presso CycleBar

16 gen 2025
      Washington, DC

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso CycleBar (Washington, DC) nel mese di set 2021

Simple process, internal hire, met with owner a couple of times. Best way in is to start as a rep and be a top producer in sales. This will get you noticed, then it's just a waiting game for there to be a position.

What is you vision for the future of the business?

1 gen 2020
      San Diego, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso CycleBar (San Diego, CA) nel mese di nov 2019

One phone call with franchise owner and one woman from corporate. Lasted about 30 minutes. Asked very generic questions and heard about their backgrounds. Asked about my experience at previous job and why I wanted to join this team.

Why Cyclebar?