DEBCO

Chi siamo
      Ricerche correlate: Recensioni su DEBCO | Offerte di lavoro di DEBCO | Stipendi di DEBCO | Benefit di DEBCO
      Colloqui di DEBCOColloqui per Graphic Artist presso DEBCOColloquio di DEBCO

Colloquio per Graphic Artist

16 ott 2018
      Vaughan, ON

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso DEBCO (Vaughan, ON) nel mese di apr 2015

Brought in by Shari Lovett (Art Manager/HR) to the board room and asked the regular interview questions of experience and why I wanted to work there. I had to do a test which was just how fast and accurately you can match up certain product details to one another because the position requires you to proof things. When I left, I know they implemented an adobe illustrator test to test your proficiency but I didn't have to do this (so for this test, just know basic things like masking, outlining, transforming and altering graphics).

Why do you want to work here?