DocPlanner

Ricerche correlate: Recensioni su DocPlanner | Offerte di lavoro di DocPlanner | Stipendi di DocPlanner | Benefit di DocPlanner
      Colloqui di DocPlannerColloqui per Customer Success presso DocPlannerColloquio di DocPlanner

9 mar 2020
      Curitiba

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso DocPlanner (Curitiba) nel mese di feb 2020

O processo foi bem rápido. Primeiramente foi realizada uma entrevista por telefone com o RH da empresa e uma semana depois foi realizada a entrevista presencial com o RH e a coordenação da área na sede da empresa. O processo de entrevista foi muito descontraído e as informações foram passadas de forma bem clara. O RH e a coordenação da área conduziram a entrevista de forma muito agradável, me deixando a vontade. Tive a resposta positiva um dia após a entrevista presencial.

Como me comporto em ambientes com mudanças constantes.

Altre recensioni di colloqui per Customer Success presso DocPlanner

24 apr 2026
      Barcellona

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso DocPlanner (Barcellona) nel mese di apr 2026

Fantástico, me he sentido muy cómoda y respaldada en todo momento. Fueron muy agradables, amables y honestos con el feedback recibido. En todo momento me han mantenido informada del proceso y los resultados. Lo recomiendo sin duda.

12 gen 2021
      Curitiba

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso DocPlanner (Curitiba) nel mese di nov 2020

The whole process took over 2 months!! After long forms and endless tests, we were requested to build a business case. After building the business case, I imagined we would present but to my surprise, we were NOT requested to present, just build a detailed business case and sent it. After BC was sent, the recruiter/company evaded multiple contact attempts and after a whole month answered that they were "still looking into it". Another month has passed and they sent us a general answer saying that the position had been closed. Super shady process that makes us think that the company was looking for "free consulting hours" and had no real job position open to begin with. Hate how this has grown into a 'common' practice...

Several online forms (average 3h to complete all) Business case (around 6-12h to build/answer) NO DIRECT CONTACT OTHER THAN E-MAIL...not a single call or video conference...(this should have been a red flag for me)

DONE by NONE
      Digital Natives