EPAM Systems

Ricerche correlate: Recensioni su EPAM Systems | Offerte di lavoro di EPAM Systems | Stipendi di EPAM Systems | Benefit di EPAM Systems
      Colloqui di EPAM SystemsColloqui per Java Programmer presso EPAM SystemsColloquio di EPAM Systems

BTC Business Technology Consulting

15 ott 2022

Altre recensioni di colloqui per Java Programmer presso EPAM Systems

29 mag 2019

Ho sostenuto un colloquio presso EPAM Systems

20 question online programming puzzle. Questions start off easy and they progressively get more difficult for each question you get right. Following that, you get prompt feedback (within a couple of day) and it is decided whether you can go on to the next round of interviews or not.

Give an algorithm that finds duplicates in a given 2 dimensional array.

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso EPAM Systems nel mese di lug 2022

Its medium level interview and they focus more on java and object oriented programming. They asked me to write codes in interview like inheritance and polymorphism etc. Hr round is like normal Tell.me about urself Difficulties faced in your life Challenges faced in your projects How did you overcome your mistakes in your life?

Tell me about yourself Some oops and java questions

27 dic 2016
      San Pietroburgo,

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso EPAM Systems (San Pietroburgo, ) nel mese di giu 2016

Easy to get an interview. You talk to one of the best java people in Saint-P, but even if you know java well enough you're not gonna get promoted fast. Questions are easy, no need to prepare for brain teasers

Semaphores, Mutex and other multithreading stuff