ER Express

Ricerche correlate: Recensioni su ER Express | Offerte di lavoro di ER Express | Stipendi di ER Express | Benefit di ER Express
      Colloqui di ER ExpressColloqui per Intern presso ER ExpressColloquio di ER Express

World Health Organization
      Life Healthcare

Colloquio per Intern

6 mar 2019

Altre recensioni di colloqui per Intern presso ER Express

Colloquio per Intern

15 ott 2015
      Atlanta, GA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso ER Express

It is an intensive interview process that includes a phone interview, excel test, writing test, and in person interpersonal interview. I was in the office for 3 hours during the interview process just for an internship position. But I think if you make it to the in person interview, you have a good shot at getting the job... just don't crumble under pressure!

Describe your weaknesses

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso ER Express (Atlanta, GA)

There was no formal / traditional behavioral interview, more of a conversation about yourself and what you want to do. There was a challenging Excel test, but don't have to complete it perfectly. There was a writing test to test basic writing skills and professional communication skills. The tests are done during an office visit.

What do you want out of this internship?