ERNI

Ricerche correlate: Recensioni su ERNI | Offerte di lavoro di ERNI | Stipendi di ERNI | Benefit di ERNI
      Colloqui di ERNIColloqui per Software Engineer presso ERNIColloquio di ERNI

Colloquio per Software Engineer

15 mar 2024

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso ERNI nel mese di lug 2023

Several interviews from less technical to more technical. Last interview with final customer. Got feedback after each interview. The atmosphere in the technical interview was very relaxed and there was no problem if a question could not be answered.

What is your experience with multithreading in C++?

Altre recensioni di colloqui per Software Engineer presso ERNI

Colloquio per Software Engineer

10 nov 2023

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso ERNI

Despite exposing the values of oneself during a first exchange, their next step is a rotative interview in which everyone ask specificities about their professions, not aligned at all with the first exchange. It did not seem to be seriously seeking talent but rather, for some reason, seeking to highlight people's shortcomings to entertain their employees. I could hear even people laughing in the background during the process.

Specific questions of a range of different professions, such as how I would implement a machine learning model directly in the firmware of a router.

They asked me to explain my career, but they wanted to hear it backwards from the present and in another language.

Colloquio per Software Developer

15 apr 2021

Ho sostenuto un colloquio presso ERNI

Me contactaron desde el departamento de recruiting con el que tuve un par de entrevistas. Luego tuve una entrevista técnica con una persona Senior del equipo y al final con el que sería mi responsable.

Algún que otro patrón de diseño.

BTC Business Technology Consulting