Easy Way

Ricerche correlate: Recensioni su Easy Way | Offerte di lavoro di Easy Way | Stipendi di Easy Way | Benefit di Easy Way
      Colloqui di Easy WayColloqui per Hiker presso Easy WayColloquio di Easy Way

4 feb 2025

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Easy Way

Je meld je online aan voor een datum, dit wordt dan een groepssollicitatie. Hier krijg je een instructie video te zien over je werkzaamheden. Daarna mag je weer terug, je krijgt dan een toets met vragen over de video je kreeg 10 punten per antwoord 20 vragen totaal. Je bent aangenomen als boven een percentage zit.

Hoe ga je gekleed als hiker tijdens jouw werkdag?

Altre recensioni di colloqui per Hiker presso Easy Way

7 apr 2026
      Breda

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Easy Way (Breda)

Simple en eenvoudig. Online gesolliciteerd, kreeg een groep gesprek 2 weken later Video kijken en daarna een toets maken. . . . . . . . . . . . .

12 apr 2019
      Breda

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Easy Way (Breda)

Ik heb online aangemeld. Daarna ben ik uitgenodigd voor een gesprek en rijtest op locatie in Breda. Dit neemt een ochtend in beslag en er zal veel uitleg zijn zodat je na de sessie goed voorbereid bent om aan de slag te gaan zodra alle administratieve taken zijn voltooid.

Hoe parkeer je in?