Educate2Trade

Ricerche correlate: Recensioni su Educate2Trade | Offerte di lavoro di Educate2Trade | Stipendi di Educate2Trade | Benefit di Educate2Trade
      Colloqui di Educate2TradeColloqui per Financial Analyst presso Educate2TradeColloquio di Educate2Trade

18 mag 2026

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso Educate2Trade nel mese di mag 2026

The interview process quickly shifted from a supposed Financial Analyst/Trader job opportunity into a sales pitch for a paid training course. The company explained that candidates without prior trading experience must complete a 6-week “academy” programme costing approximately £4,000, paid by the applicant. This was not made sufficiently clear in the original job advertisement, which presents the role as a salaried analyst/trader position. Very little of the conversation focused on my actual analytical experience or suitability for the role. The main focus became enrolling into the paid training pathway. Applicants should be aware that this is closer to a paid trading academy/funded trader model than a traditional graduate analyst role.

Are you interested in joining a training? Ok, £4,000 to join.

Altre recensioni di colloqui per Financial Analyst presso Educate2Trade

19 mag 2026
      Bromley, England

Ho sostenuto un colloquio presso Educate2Trade (Bromley, England)

Video call interview. Interviewer mentioning that I have to pass a challenge, then pay for a live funded account to trade for them. Starting salary being £45,000 per annum. Did not reach back to the interview, as this company seems dodgy. Similar reviews and those that have experience working for this "firm" have said the same thing.

Please tell me about yourself?

11 nov 2024
      Bromley, England

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Educate2Trade (Bromley, England) nel mese di nov 2024

They schedule a call for financial analys, and asks you to work for 6 months as a trader and earn profits for them for free. Then they will think of hiring you for full time role. It is a total scam and i request students and job seekers to stay away from these sham companies

what to you know about trading and finance

SelfEmployed.com
      Amazon