Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso Eiffel (Arnhem) nel mese di apr 2024
Colloquio
Heel goed, super positief gesprek gehad. Er wordt ook goed geluisterd en snel contact opgenomen! Erg positief over de gehele procedure. Fijne mensen gesproken en er werden geen standaard vragen gesteld.
Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Eiffel
Colloquio
Meerdere fijne gesprekken doorlopen, uiteindelijk niet geworden omdat ze een betere kandidaat hadden gevonden. Maar de volgende dag stond de vacature gewoon weer online. Dat vond ik niet bepaald netjes.
Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 giorni. Ho sostenuto un colloquio presso Eiffel (Arnhem) nel mese di gen 2024
Colloquio
Omdat ze staan te springen om mensen was het zo makkelijk om binnen te komen. Eiffel is voor mij alleen aantrekkelijk om een hypotheek aan te kunnen vragen, daarna ben ik daar weer weg. Men is niet oprecht geïnteresseerd in je, alleen maar of ze je kunnen plaatsen bij klanten. Alles wordt mooier verteld dan de waarheid is.
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Ben je bereid om te reizen, wat voor project zou je willen?