Embitel Technologies

Ricerche correlate: Recensioni su Embitel Technologies | Offerte di lavoro di Embitel Technologies | Stipendi di Embitel Technologies | Benefit di Embitel Technologies
      Colloqui di Embitel TechnologiesColloqui per Embedded Software Engineer presso Embitel TechnologiesColloquio di Embitel Technologies

Colloquio per Embedded Software Engineer

24 mag 2024
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Embitel Technologies (Bengaluru) nel mese di mar 2024

There were 2 technical rounds, both were technical and difficulty level I would say was Avg. Suggestion whoever is going to appear the interview: Have in depth knowledge about your projects and must be good at arrays and pointers.

1st - they asked everything from the resume and the projects mentioned in it, coding question was on arrays. 2nd - in depth discussion on projects done and what sort of problem did you face during project.
      Risposta di Embitel Technologies
      Thanks for sharing your interview experience, we appreciate your time and efforts. Good day.

Altre recensioni di colloqui per Embedded Software Engineer presso Embitel Technologies

Colloquio per Embedded-Software Developer

22 feb 2023

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. Ho sostenuto un colloquio presso Embitel Technologies

Processes of selection 1) Overall selection process may involve 4 to 5 rounds 2) Resume screening 3) Two round of technical interview 4) One round Hiring manager 5) HR Manager

High level Interview scope 1) Briefing details provided in Resume. 2) Core skill specific to project or hobby experience. 3) Skills required for a current opening. 4) problem-solving experience 5) Handling various circumstances associated with project execution
      Risposta di Embitel Technologies
      Thank you so much for writing, Glad to know that you had a positive interview experience with us. Embitel Technologies values your feedback. Have a good day ahead. Cheers!

Colloquio per Embedded Developer

30 mag 2018
      Bengaluru

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso Embitel Technologies (Bengaluru) nel mese di mag 2018

I had been interviewed by a god person who able to identify my competency without asking me any question. It was a worse interview experience. Interview panel themselves have no preparation for conducting interview.

All about my projects general discussion no programming question.
      Risposta di Embitel Technologies
      Thank you for sharing your review, Embitel Technologies values every feedback for improvement. We have noted your experience shared with us, Wishing you all the best for future.

IBM
      Dell Technologies