Empiric

Ricerche correlate: Recensioni su Empiric | Offerte di lavoro di Empiric | Stipendi di Empiric | Benefit di Empiric
      Colloqui di EmpiricColloqui per Recruitment Consultant presso EmpiricColloquio di Empiric

25 mag 2017
      Londra, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Empiric (Londra, Inghilterra) nel mese di apr 2017

The chap that interviewed me but was disinterested when he felt he had spoken about certain qualities i had that he assumed would take me away from success in his business. Was rude and full of unrealistic achievements. Avoid as clearly they dont know what they want . High turnover comes to mind.

How much have you billed

Altre recensioni di colloqui per Recruitment Consultant presso Empiric

5 apr 2023

Ho sostenuto un colloquio presso Empiric

Initial call with one of the internal recruiters. Then had a call with one of the directors. If successful then you go onto an assessment centre. Then a final stage face to face interview

Why do you think you would be good in a sales environment

12 nov 2020
      Londra, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso Empiric (Londra, Inghilterra) nel mese di gen 2019

I got a called back after a f2f for a half day work in office as a trial, it was full on, not much guidance Apparently if you passed that, you were automatically hired and I did and they said they would get the contract sent to me, they never did and blocked me from calling and emailing. One of the most unprofessional companies I have interviewed for

How many people have you successfully recruited