European Wax Center

Ricerche correlate: Recensioni su European Wax Center | Offerte di lavoro di European Wax Center | Stipendi di European Wax Center | Benefit di European Wax Center
      Colloqui di European Wax CenterColloqui per Front Desk Associate presso European Wax CenterColloquio di European Wax Center

1 mar 2024

Altre recensioni di colloqui per Front Desk Associate presso European Wax Center

29 mag 2026
      Bakersfield, CA

Ho sostenuto un colloquio presso European Wax Center

easy and simple. Meeting with main manager and associate manager, some questions about previous sales experience, previous receptionist experiences, sales pitch experience, asking questions on how I would answer specific customer concerns, etc

Explain how you would persuade someone to buy something if they don’t want to buy at first

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso European Wax Center (Bakersfield, CA) nel mese di mag 2026

Very casual and friendly. Felt they were very interested in what I actually had to say and what I could contribute to the job. Did not overload me with information but provided me with enough so I knew what to expect if I was hired.

They asked me about my customer service experience.

6 nov 2025
      Murrieta, CA

Ho sostenuto un colloquio presso European Wax Center (Murrieta, CA)

It was like having a good conversation with someone trying to get to know you rather than a formal interview. Asking questions like, what does customer service mean to you, and about your work experience.

What does customer service mean to you?