Fintech

Ricerche correlate: Recensioni su Fintech | Offerte di lavoro di Fintech | Stipendi di Fintech | Benefit di Fintech
      Colloqui di FintechColloqui per Software Engineer presso FintechColloquio di Fintech

Colloquio per Software Engineer

29 lug 2025
      Gāndhīnagar, Gujarat

Ho presentato la mia candidatura tramite l'università. Ho sostenuto un colloquio presso Fintech (Gāndhīnagar, Gujarat) nel mese di set 2024

Position: Software Engineer – Backend Interview Experience: Positive Outcome: Offer Accepted Location: Bangalore, India Application Method: Applied through campus placement Interview Process: 1. Online Assessment (90 mins) Platform: HackerRank Sections: 2 Coding Problems (Medium-Hard level, focused on data structures like graphs, dynamic programming) 10 MCQs (covering OS, DBMS, Java fundamentals, and time complexity) Tip: Know your basics and practice competitive coding. 2. Technical Interview 1 (DSA + OOPs – 60 mins) Interviewer asked me to solve: One problem on LRU Cache (design using HashMap + Doubly Linked List) One sliding window problem Follow-up questions on time and space complexity OOP discussion: Real-world examples, SOLID principles 3. Technical Interview 2 (System Design + DBMS – 60 mins) Designed a simple payment gateway system (focus on APIs, rate limiting, security) Normalization and SQL joins Discussed indexing, transaction isolation levels Briefly talked about Kafka and message queues 4. Managerial Round (Behavioral + Scenario-Based – 45 mins) Asked about handling production failures, debugging under pressure Scenario: “What if your code caused a payment failure across thousands of users?” Questions on teamwork, ownership, learning from mistakes Also tested my interest in FinTech domain (KYC, payments, fraud detection) 5. HR Discussion (30 mins) Salary discussion, notice period, and joining timeline Asked about career goals, flexibility with location Very friendly and transparent interaction

Explain normal form in dbms

Altre recensioni di colloqui per Software Engineer presso Fintech

Colloquio per Software Developer

13 ago 2025
      Colloquio difficile

Ho sostenuto un colloquio presso Fintech

3 rounds are there , first is online mock test containing python and sql and also some aptitude. second is coding round, third is HR interview round . Questions are of advance level.

Colloquio per Software Developer

12 ott 2023

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Fintech

The technical interview is very straightforward a d easy to crack you just need to focus and work on your Data structures and algorithms and SQL query scripting skills. Other than that you should be good to go

Mastercard