First National Bank

Ricerche correlate: Recensioni su First National Bank | Offerte di lavoro di First National Bank | Stipendi di First National Bank | Benefit di First National Bank
      Colloqui di First National BankColloqui per Senior Java Developer presso First National BankColloquio di First National Bank

30 mar 2021
      Johannesburg

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso First National Bank (Johannesburg) nel mese di ago 2020

Process starts off with an introductory interview with the recruiter. After the introductory interview you must do an IKM test. If you are successful with the IKM test you will do a panel interview with HR, senior developers and Architects. If you are successful you will be given an offer.

How do you handle transaction management in spring?

Altre recensioni di colloqui per Senior Java Developer presso First National Bank

27 ago 2025
      Johannesburg

Ho sostenuto un colloquio presso First National Bank (Johannesburg)

Fit interview with HR then a technical interview with TLs and architect. Standard questions about stack worked on, previous dev experience and Java frameworks used, microservice architecture and design patterns.

What Java frameworks have you used? What's TDD vs DDD? Do you know what's microservice architecture and why is it important?

29 ott 2023
      Johannesburg

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso First National Bank (Johannesburg)

First step is an IKM test, this assesses your theoretical knowledge in Java and other frameworks. After that you are selected for a technical interview. If successful you will go for an interview with the Manager after which you will get an offer

OOP questions, Java Core, Spring framework

Standard Chartered Bank