Florida Morning Post

Ricerche correlate: Recensioni su Florida Morning Post | Offerte di lavoro di Florida Morning Post | Stipendi di Florida Morning Post | Benefit di Florida Morning Post
      Colloqui di Florida Morning PostColloqui per Freelance Blogger presso Florida Morning PostColloquio di Florida Morning Post

Colloquio per Freelance Blogger

4 giu 2018
      Riverview, FL

La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Florida Morning Post (Riverview, FL) nel mese di giu 2018

SCAM!!! I wish I could add the screen shots of the email they send and blog post you’re supposed to read. For starters, they want you to submit a full story and your personal info without so much as giving you an employee or editor name. They claim they’re run by four retired media so and so’s but they don’t say who. They want you to pitch subsequent stories in a WhatsApp messenger for approval before you write which any credible writer will roll their eyes at. Their email expressing interest, their articles and their password protected blog post is so poorly written it’s impossible to take it seriously. It’s one step above being written by a Nigerian prince. They’re smart mouths in their explanations of duties with quips like “if the money isn’t enough, go call the New York Times”. Good luck with that.

No questions, just a bunch of big dream talk.

ABC
      Private TV