Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Fluvius (Wilsele, Flemish Brabant) nel mese di dic 2024
Colloquio
Moest een kort examen over basis kennis elektriciteit en gas afleggen en dan nog enkele praktische vragen beantwoorden en uw motivatie uitleggen. Waren zeer proffesionele en vriendelijke mensen tijdens het gesprek.
Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Fluvius (Turnhout, Antwerp) nel mese di dic 2025
Colloquio
solliciteren kun je via hun eigen website, een functie uitkiezen en je cv uploaden, dan is het wachten op een telefoongesprek, duurde wel lang voor ik een negatief antwoord kreeg (ongeveer een drietal weken).
Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. Ho sostenuto un colloquio presso Fluvius (Malines) nel mese di nov 2024
Colloquio
Eerste en tweede gesprek met een ontmoeting met je team, vrij technisch wel maar interessant vooral gericht op de materie. Een rondleiding met je diensthoofd en een presentatie over de dienst.
Domande di colloquio [1]
Domanda 1
Enkele technische vraagstukken over de werking en foutzoeking op het electriciteitsnetwerk