Fusionex

Ricerche correlate: Recensioni su Fusionex | Offerte di lavoro di Fusionex | Stipendi di Fusionex | Benefit di Fusionex
      Colloqui di FusionexColloqui per Software Developer presso FusionexColloquio di Fusionex

Colloquio per Software Developer

5 ago 2023
      Petaling Jaya
      Colloquio difficile

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Fusionex (Petaling Jaya)

During the first interview, everything seemed nice. However, HR later asked if you were willing to work overtime without compensation. It’s important to consider the impact on your work-life balance and financial situation before agreeing to this.

Are you willing to work overtime?

Altre recensioni di colloqui per Software Developer presso Fusionex

Colloquio per Software Developer

4 giu 2025

Ho sostenuto un colloquio presso Fusionex

Focusing on the Resume. So need to be able to elaborate what have you been stated in the Resume. Then, will be asking on the OOP concept, programming language and some technical questions. Also, be prepare to showcase your final year project. So make sure that your project is able to run properly.

What is the OOP concept?

Colloquio per Software Engineer

25 nov 2022
      Kuala Lumpur

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Fusionex (Kuala Lumpur) nel mese di ott 2022

Terrible interviewer. The interviewer was very rude, unprofessional, and condescending. - He questioned my way of doing things in a condescending way - His English wasn't good, so when I couldn't understand him and asked to repeat himself, he asked me why couldn't I understand such a simple question. - Asked me to turn on my camera, but he himself didn't bother to turn on his camera.

BMW Group
      Sinch