GAI Consultants

Ricerche correlate: Recensioni su GAI Consultants | Offerte di lavoro di GAI Consultants | Stipendi di GAI Consultants | Benefit di GAI Consultants
      Colloqui di GAI ConsultantsColloqui per Engineer presso GAI ConsultantsColloquio di GAI Consultants

Colloquio per Engineer

26 ott 2016
      Orlando, FL

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso GAI Consultants (Orlando, FL) nel mese di mar 2013

I interviewed with four managers. Now that I've worked here for sometime, all four of them are all overhead and do not contribute to winning work at all. They walk back and forth and have closed door meetings that accomplish nothing except boosting their egos.

Standard questions, why leaving current employer? Where will I be in 5 years? Etc.

Altre recensioni di colloqui per Engineer presso GAI Consultants

Colloquio per Engineer

7 apr 2026
      Pittsburgh, PA

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso GAI Consultants (Pittsburgh, PA) nel mese di ago 2025

Met with Director and Hiring manager for about an hour. Answered questions about my experience as well as simple technical questions. Interview was overall and easy and pleasant experience. Interviewers did a great job at explaining what the company and role is, and answered the questions I had.

What did I expect from this role?