GE HealthCare

Ricerche correlate: Recensioni su GE HealthCare | Offerte di lavoro di GE HealthCare | Stipendi di GE HealthCare | Benefit di GE HealthCare
      Colloqui di GE HealthCareColloqui per Global Product Manager presso GE HealthCareColloquio di GE HealthCare

9 ago 2015
      Milwaukee, WI

Altre recensioni di colloqui per Global Product Manager presso GE HealthCare

18 lug 2016
      Cardiff, Galles

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso GE HealthCare (Milwaukee, WI) nel mese di lug 2012

Typical interview process coming for a larger company. Included meeting the manager, HR, and other people in the department. Common behavior based questions...GE seems to train its interviewers well for consistency.

Tell me about your most challenging job experience.

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso GE HealthCare (Cardiff, Galles)

Standard interview with hiring manager and global lead, competency based questions. Presentation was different, they asked for a dragons den style of pitch for a new product. Good questions, some excellent benefits. the job did change within 3 months of starting as did the hiring manager. One interview face to face after conversations with agency.

Where can we improve?

20 mag 2014
      Milwaukee, WI

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto più di una settimana. Ho sostenuto un colloquio presso GE HealthCare (Milwaukee, WI) nel mese di giu 2010

First interview with HR consultant who is a screener. Then second interview with a full-time HR rep, then in person with hiring manager and several colleagues. Questions were not too challenging. Value previous experience. Some questions about fundamental principles of marketing.

Desired salary and describe a challenge you overcame in a previous job
      Risposta di GE HealthCare
      Congratulations on your acceptance and welcome!