GenScript

Ricerche correlate: Recensioni su GenScript | Offerte di lavoro di GenScript | Stipendi di GenScript | Benefit di GenScript
      Colloqui di GenScriptColloqui per Sales Account Manager presso GenScriptColloquio di GenScript

GSK
      Novartis
      Johnson & Johnson

31 gen 2023

Altre recensioni di colloqui per Sales Account Manager presso GenScript

5 mar 2026
      San Francisco, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso GenScript nel mese di mag 2022

There were three rounds to in this process from application to offer. The three rounds were 1)HR 2) Hiring Manager 3)Group Presentation to the rest of the regional sales team

If you are on the way to an in person meeting with one of your major key account clients and you get a phone call from a new prospect who wants to meet at the same time - What do you do?

Ho sostenuto un colloquio presso GenScript (San Francisco, CA)

One round of HR call, one Round of Hiring Manager, then panel interview. Two weeks after the HR call, I got the interview notice to meet the manager. They want to find someone with more people-facing experience.

How do you translate your research experience into sales? How do you understand the Sales? What does a day of Sales look like?

26 mag 2026
      San Francisco, CA

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso GenScript (San Francisco, CA) nel mese di gen 2026

Mostly Positive, some behavioral questions, a few technical. Asked about desired compensation, past experience, future goals. First was an HR screen, then Hiring Manager, then a panel. I would say as long as you prepare thoroughly based on the Job Description you should be okay.

How does your past experience relate to the role