Genentech

Parte di Roche

Ricerche correlate: Recensioni su Genentech | Offerte di lavoro di Genentech | Stipendi di Genentech | Benefit di Genentech
      Colloqui di GenentechColloqui per Bioprocess Technician presso GenentechColloquio di Genentech

23 lug 2022
      Oceanside, CA

Ho presentato la mia candidatura tramite un'altra fonte. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Genentech (Oceanside, CA) nel mese di feb 2019

Two interviews. One panel and one for individual. Interviews are 49 minutes long. Many questions about your working style and how you work in a team. Discuss what type of shift you can work on.

Tell us about the manufacturing process.

Altre recensioni di colloqui per Bioprocess Technician presso Genentech

9 feb 2024

Ho presentato la mia candidatura tramite un'agenzia di reclutamento personale. Ho sostenuto un colloquio presso Genentech

Asked about lab experience, working in a team setting, and ability to follow standard operating procedures. Asked about clean room experience but was not required. Made sure I was aware I was signing up for 12 hour shifts.

What would you do if someone of higher title/experience than you shortcut the procedure? Would you say something? Or just follow along?

30 mar 2022

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Genentech

A lot of situational and behavioral questions. I had a 10 minute interview where i had to videotape my answers and then had a 30min interview with a panel of supervisors. It took a bit of time until they reached out to me

Describe a time you had a disagreement with a coworker Describe a time you had to troubleshoot How have you included diversity and inclusion at work

Colloquio per Bioprocessing Technician

9 mag 2022
      San Diego, CA

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Genentech (San Diego, CA) nel mese di set 2021

Will ask you your basic interview questions. Ex:where do you see yourself in 5 years, biggest accomplishment, what are you weaknesses and strengths etc… More of a conversation than interview. Great company to work for.

What are your biggest strengths and weaknesses

GSK
      Novartis