Giordano

Ricerche correlate: Recensioni su Giordano | Offerte di lavoro di Giordano | Stipendi di Giordano | Benefit di Giordano
      Colloqui di GiordanoColloqui per Sales Associate presso GiordanoColloquio di Giordano

13 set 2025
      General Luna, Surigao del Norte

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Giordano (General Luna, Surigao del Norte) nel mese di apr 2025

i was a phone call interview HR will send a text message and will call you later you just need to be your self and show that you are willing to do everything to be in this job.

Tell me about your'e self

Altre recensioni di colloqui per Sales Associate presso Giordano

8 dic 2022

Ho sostenuto un colloquio presso Giordano

It was simple first round interview which It was simple first round interview which It was simple first round interview which It was simple first round interview which It was simple first round interview which easily

Introduction and about personal details

18 gen 2014
      Dubai

Ho presentato la mia candidatura di persona. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Giordano (Dubai) nel mese di ott 2012

Hiring is simple. Only two round Interview. Firstly if Mr. Quraishi will shortlist your CV, then he may call you or mail you for first round. Mr. Zia from HR will take your First round interview, he will ask your introduction, some simple question and basic calculation. further shortlisted candidate will face HR Head Kashmira Tamhane for final interview. She will also ask basic questions and related to your previous work experience. If she will let you know the salary means you are selected, but salary is not negotiable. She will leave you no choice and you have to work anywhere in UAE she will assign you. Starting Salary will be 1700 Basic + House allowance 800 + 400 Transport so total 2900 dirham. If you say yes then start working for your visa.

So far nothing found difficult.

PUMA
      Woolworths (South Africa)