Global Health Strategies

Ricerche correlate: Recensioni su Global Health Strategies | Offerte di lavoro di Global Health Strategies | Stipendi di Global Health Strategies | Benefit di Global Health Strategies
      Colloqui di Global Health StrategiesColloqui per Manager presso Global Health StrategiesColloquio di Global Health Strategies

Deloitte
      KPMG
      SelfEmployed.com
      TP

23 gen 2021

Altre recensioni di colloqui per Manager presso Global Health Strategies

24 mag 2026
      Nuova Delhi

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Global Health Strategies

1. Screening Call with HR 2. 3 Hour Writing Assessment 3. 1st Round Interview was broken up into 3 individual video interviews in place of one panel interview 4. 1 Hour Analytical Exercise in advance of 2nd Interview Round interview 5. 2nd Round Interview was broken up into 2 individual video interviews in place of one panel interview After being ghosted for three weeks following my final interview, I received official word about the outcome of my application only after I requested an update.

Over five interviews, interviewers asked most of the standard interview questions, but there were also some unusual questions such as "Who is your hero?"

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. Ho sostenuto un colloquio presso Global Health Strategies (Nuova Delhi) nel mese di mag 2026

Vague, no proper job description. The interviewer had already made up their mind before the interview and was just testing out. Called in twice for in person interviews and then ghosted me

Random questions and condescending attitude

25 lug 2016

Ho presentato la mia candidatura tramite segnalazione di un dipendente. La procedura ha richiesto 5 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Global Health Strategies nel mese di feb 2015

I applied to GHS based on an employee recommendation. I recieved a call from HR within 1 week after submitting my application. Scheduled 4 back-to-back interviews over the course of a few hours with a variety of staff over a skype-like interface.

What was your last position like?