Godel Technologies

Ricerche correlate: Recensioni su Godel Technologies | Offerte di lavoro di Godel Technologies | Stipendi di Godel Technologies | Benefit di Godel Technologies
      Colloqui di Godel TechnologiesColloqui per Senior Software Engineer presso Godel TechnologiesColloquio di Godel Technologies

Colloquio per Senior Software Engineer

23 nov 2025

Ho presentato la mia candidatura di persona. Ho sostenuto un colloquio presso Godel Technologies

It was really strange from Godel side they took a kind of document processing flow and requested me to find accross all Azure SDK documentation exact method that does something that must be configured in azure. So it soneded like go somewhere but I dont know where. HR manager didn't send me an interview link, just forgot about it And so, Azure AI isn't common for usage it is just a kind of specific feature it isn't even mandatory for their certification as a dev or even architecter your Senior level specialist must know about it

Altre recensioni di colloqui per Senior Software Engineer presso Godel Technologies

Colloquio per Senior Software Engineer

19 ott 2023

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Godel Technologies

Only 2 stages Conversation with HR and technical interview 1.5 hours Much time has passed since the completion and I don’t remember many details Overall everything went friendly. The offer was sent within a few days after the technical interview

In general, the interview was more like a conversation about experience and related questions were asked about technology if I mentioned something

BTC Business Technology Consulting