Goldman Sachs

Ricerche correlate: Recensioni su Goldman Sachs | Offerte di lavoro di Goldman Sachs | Stipendi di Goldman Sachs | Benefit di Goldman Sachs
      Colloqui di Goldman SachsColloqui per Quantitative Research presso Goldman SachsColloquio di Goldman Sachs

Access Bank PLC

Londra, Inghilterra

Altre recensioni di colloqui per Quantitative Research presso Goldman Sachs

26 gen 2026
      New York, NY

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto un giorno. Ho sostenuto un colloquio presso Goldman Sachs (Londra, Inghilterra) nel mese di nov 2015

Got one telephone interview for 45min. Soving one statistical problem. Asking throw a coin 20 times, 11 time got head. Does the coin is fair? I said I can't say at this stage, I need more experiences, he said no just 20 times. It 's turn out to use standard deviation. But he will help you.

Statistical coin question

Ho sostenuto un colloquio presso Goldman Sachs (New York, NY)

First, briefly describe your team and its role in the project. Then introduce your own responsibilities and background. Finally, answer a technical question related to your work or fundamental concepts.

Describe one specific experience from your internship that best demonstrates your technical skills, problem-solving ability, and impact, including your role, actions taken, and the outcome achieved. Explain how to compute the square root of a given number x, including possible algorithms or methods, and discuss their efficiency, accuracy, or implementation considerations. Explain the key assumptions of linear regression, define Variance Inflation Factor (VIF), and describe how you would diagnose multicollinearity and implement solutions using statistical or software engineering tools.

26 set 2025
      Bengaluru
      Colloquio difficile

Ho sostenuto un colloquio presso Goldman Sachs (Bengaluru)

3 Rounds consisting of Math Probability Finance, Programming questions related to DP. Interviewers were highly supportive. Online assesment consisted of 2 coding questions and one math quiz. Would highly recommend

Expected number of loops in a bowl of N noodles

11 ott 2025
      Londra, Inghilterra

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Goldman Sachs (Londra, Inghilterra) nel mese di lug 2025

Interview went well but ghosted after the interview. No further communication after the interview whatsoever. The interview lasted only 25 minutes and was not comprehensive enough to be judged on.

Walk me through your experience at current firm