Grainger

Ricerche correlate: Recensioni su Grainger | Offerte di lavoro di Grainger | Stipendi di Grainger | Benefit di Grainger
      Colloqui di GraingerColloqui per Commercial Account Manager presso GraingerColloquio di Grainger

11 dic 2014
      San Francisco, CA

Altre recensioni di colloqui per Commercial Account Manager presso Grainger

15 mag 2019

Ho presentato la mia candidatura online. Ho sostenuto un colloquio presso Grainger nel mese di feb 2019

Ho sostenuto un colloquio presso Grainger (San Francisco, CA) nel mese di nov 2014

They ate interested in knowing your previous experience in a sales role. Specifically, are you resourceful and motivated? They ask you to submit info for a background check and take a drug test. 2 - 3,interviews before they let you know.

What are your strengths? How did that apply to a positive customer interaction?,
      La procedura ha richiesto 3 settimane.

The Interview process took around 3 weeks to complete. First I met with the recruiter, then the District sales a manager, and then Director of Commercial Sales. Interviews were efficient, and well thought out.

What do you know about the company?

23 mar 2019
      Denver, CO

Ho presentato la mia candidatura tramite un selezionatore. La procedura ha richiesto 2 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Grainger (Denver, CO) nel mese di lug 2018

HR 15 min phone they ask you basic management questions bring a lot of energy and you will be passed on 1 hour face to face with DSM 1 hour with another DSM 30 min with VP

They ask about your previous Account packages how you forecasted basic management questions