Hike One

Ricerche correlate: Recensioni su Hike One | Offerte di lavoro di Hike One | Stipendi di Hike One | Benefit di Hike One
      Colloqui di Hike OneColloqui per UX Designer presso Hike OneColloquio di Hike One

Colloquio per UX Designer

3 gen 2022
      Eindhoven

Ho presentato la mia candidatura online. La procedura ha richiesto 3 settimane. Ho sostenuto un colloquio presso Hike One (Eindhoven) nel mese di mar 2018

Direct contact met mensen uit het team. Gesprekken eerst met afdelingshoofden, daarna met teamleads en / of seniors binnen een team. Tijdens de gesprekken de kans gekregen om mijn portfolio te tonen en toe te lichten. Diverse vragen gehad vanuit werkgever. Gemiste kans dat ze zelf geen werk lieten zien.

Toelichting ontwerp keuzes omtrent je portfolio.

Altre recensioni di colloqui per UX Designer presso Hike One

Colloquio per UX Designer

24 nov 2022

Eerste gesprek was erg prettig (digitaal). Hierna zou ik een gesprek krijgen wat meer over de bedrijfsmissie en of ik qua persoon ook een fit zou zijn in het team. Echter was het 2e gesprek een ramp, o.a. het totaal niet houden aan de agenda. Hierdoor was mijn voorbereiding nutteloos. Ongemakkelijk gesprek en ze leken er niet veel zin in te hebben. Vond het offline een wereld van verschil met het online imago en online gesprek.

Case study doornemen en vragen over ervaring. Kreeg geen kans om de gehele case study door te mogen nemen.

AnyVan